MikroTik RO

MikroTik este un producător european de soluții de rețea inteligente, concentrându-se pe partea de hardware cât și pe domeniul software. Timp de mulți ani MikroTik a recunoscut că un mediu stabil și eficient de rețea pentru companii este foarte importantă. În același timp, diferă de la MikroTik dar produsele scumpe, din care de multe ori costa sa cumpere mai mult decât ei sunt capabili de a permite în realitate.

Reduceri și crearea unor potențiale economii fără a reduce, de asemenea, eficiența, sunt la MikroTik, prin urmare, punctul central al eforturilor. În domeniul software-ului de la MikroTik RouterOS este ca sistem de operare aproape atotputernic, care este pre-instalat ca dotare standard pe majoritatea componentelor hardware, de mare pe listă. RouterOS poate fi instalat pe aproape orice calculator, facilitând astfel punerea în funcțiune a echipamentelor de la MikroTik.

RouterOS este asigurată în diferitele tipuri de licențe care vin fiecare cu un spectru de putere independentă. Componentele hardware MikroTik oferă routere clasice în zona cu fir și fără fir la produsele mai flexibil RouterBOARD tot ceea ce au nevoie de retele. Caracteristici comune în MikroTik sunt:

Paravan de protecție (până la Layer 7)
Rutare (RIP, OSPF & BGP)
Forwarding la nivelul stratului 2
MPLS
VPN (IPsec, OpenVPN, PPTP, PPPoE, L2TP)
6to4 (IPv6 peste IPv4)
VLAN
fără fir
HotSpot
Calitatea serviciilor furnizate
proxy web

Dacă sunteți interesat de produsele și soluțiile de rețea MikroTik, Ne-ar dori să convingă suplimentar cu un test de configurare în centrul nostru de date. Așa că, vă putem arăta puterea de performanță a dispozitivului și în același timp consilia pe larg cu privire la toate posibilitățile. Aspectele referitoare la stabilirea unui hotspot MikroTik, utilizați un WinBox MikroTik, de la un router MikroTik sau un firewall MikroTik ne foarte fericit pentru a răspunde, de asemenea.